Ceza yazacak diye korktuğu polis, kağıt toplayıcısı çocuğu maske verdi

İstanbul'da çekilen ve sosyal medyada paylaşılan bir videoda kağıt toplayıcısı bir çocuk ile polis memuru arasında yaşananlar yürekleri ısıttı. Görüntülerde kendisine ceza yazılmasından korkan çocuk, polisin maske uzatmasıyla derin bir nefes alıp yoluna devam etti.

Yayın: 22 Şubat 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 22.02.2021 09:55:42
Editör -
Okuma Süresi: 27 sn.
782 okunma
Google News

Sosyal medya platformlarından TikTok'ta yayınlanan bir videoda yer alan, kağıt toplayıcısı bir çocuk ile polisin karşılaşması güne damgasını vurdu.

 

Paylaşım rekoru kıran görüntülerde kağıt toplayıcısı çocuğun, ceza yazacağını düşündüğü için polis memurundan korkup kaldığı anlar yer alıyor. Polis ise maskesiz miniğe yaklaşarak maske uzatıp takmasını bekliyor. Devamında çocuğun maskeli bir şekilde aracını alarak ilerlediği görülüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.