Cesur pozlarına bir yenisini daha ekledi! Beğeni rekoru kırdı

İngiliz model Demi Rose, sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarına bir yenisini ekledi. Bikinili pozunu takipçilerinin beğenisine sunan ünlü modelin paylaşımı beğeni rekoru kırdı.

Yaşam Yayın: 13 Haziran 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 13.06.2020 13:06:25
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
1097 okunma
Google News

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken 23 yaşındaki genç model Demi Rose, ses getiren paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

 

BEĞENİ REKORU KIRDI

 

Instagram hesabında 14,1 milyon takipçisi bulunan Demi Rose, son olarak desenli bikinisiyle kameraların karşısına geçti. Cesur pozunu takipçileriyle paylaşan İngiliz modelin fotoğrafına 566 binin üzerinde beğeni ve binlerce yorum geldi.

 

 

HER POZU OLAY!

 

Öte yandan Demi Rose, geçtiğimiz günlerde de gri metal elbisesiyle verdiği pozla gündem olmuştu. Ünlü modelin pozunu kısa sürede 312 bin kişi beğendi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.