Cennet Cankılıç yazdı: En başarılı ilçe belediye başkanları içinde ilk 3’te Bursa da var!

Yayın: 30 Kasım 2021 - Salı - Güncelleme: 30.11.2021 20:45:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
994 okunma
Google News

CENNET CANKILIÇ - ÖZEL HABER

Yerel seçimlerin üzerinden 2.5 yıl geçti. Kaldı 2.5 yıl. Bu dönemin belediye başkanları maalesef bir önceki belediye başkanlarına göre şanssızlar. Çünkü göreve gelir gelmez kendilerini önce pandemi ve akabinde de büyük bir ekonomik kriz içinde boğuşurken buldular.

Dolayısıyla bu dönem diğer alışılmış dönemlerden farklı olduğu için kendilerinden büyük projeler yapmalarını ve seçim beyannamelerinde verdikleri o sözleri yerine getirmelerini istemek pek maddi açıdan siyaseten akıllıca değil.

Hatta kimi siyasi yorumculara göre mevcudu korumaları, rutin belediye hizmetlerini yapmaları bile günümüz şartlarında yeterli.

Ancak yine de bu süreçte kendilerini diğerlerinin içinden ayırt edip farklılıklarını gösteren belediye başkanlarımız da yok değil…

En son örneğini Sonar ortaya koydu. Sonar Araştırma Şirketi’nin dönemsel olarak yaptığı başarılı belediye başkanları araştırmasında, ilçeler bazında ilk 3’te Bursa’dan 2 belediye yer aldı.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.