Cem Yılmaz'dan Reynmen sorusuna şok cevap!

Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde kendisiyle röportaj yapmak isteyen bir muhabiri darp etmesi nedeniyle karakolluk olan Reynmen olayını takip etmediğini belirterek, yeğeni olduğu iddialarına ilginç bir tepki gösterdi.

Yaşam Yayın: 20 Eylül 2019 - Cuma - Güncelleme: 20.09.2019 14:52:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1544 okunma
Google News

YouTuber olmasının ardından çıkardığı 'Derdim Olsun' ve 'Ela' şarkıları rekorları alt üst eden Reynmen, kendisinin Cem Yılmaz'ın yeğeni olduğunu iddia etmişti. İkilinin ortak bir fotoğrafının bulunması da bu iddiaları güçlendirmişti.

 

Geçtiğimiz akşam ise Defne Samyeli ile bir mekan çıkışı görüntülenen Yılmaz’a, Reynmen’in muhabirlerle kavga olayı soruldu. Muhabirin “Yeğeniniz Reynmen’le ilgili neler düşünüyorsunuz?” sorusuna “Yeğenim mi?” diyerek şaşıran Yılmaz, öyle bir şey yokmuşçasına tepki verdi.

 

'Annemin kuzeni' demişti: Sosyal medya fenomeni Reynmen, daha önce “Annemin kuzeni. Annemin dayısının oğlu" diyerek Cem Yılmaz’ın yeğeni olduğu haberlerini doğrulamıştı. 

 

Peki Reynmen kimdir?
1995 yılında İstanbul Bağcılar’da dünyaya gelmiştir. Bir kardeşi ve bir ablası vardır. Babasının ismi Rahmi, annesinin ise Nasibe’dir.

 

İlköğretimi Ahmet Kabaklı Okulunda okurken Fatih Sultan Mehmet İlköğretime nakil olmuş ve ilköğretimi orada tamamlamıştır.

 

Daha sonra Bahçeşehir İMKB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine yazılmıştır. Ancak oradan da mezun olmadan Başakşehir Lisesi’ne geçiş yapmış son olarak oradan da ayrılarak açıköğretim lisesini tamamlamıştır.

 

Scorp’ta çekmiş olduğu videolar ile bir anda sosyal medyanın en çok takip edilen ve dikkatleri üzerine çeken fenomeni olmayı başarmıştır.

 

Günümüzde Youtube video sitesinde yayınladığı videolar takipçileri tarafından oldukça beğeni ile izlenmektedir.

 

Sosyal medya dışında ünlü oyuncular ile de arası oldukça iyidir. Ahmet Kural ve Murat Cemcir ile birlikte Sie Liegt in Meinen Armen şarkısını söylemiş ve büyük beğeni kazanmıştır.

 

Dwayne Johnson ve The Rock ile Hong Kong’ta görüşmüştür. Youtube üzerinden yayınlanmış olan videolarının her biri milyonlarca izlenme başarısı elde etmiştir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.