Çekimleri durdurulan 3 dizi için karar verildi

FOX TV'de yayınlanan ve salgın nedeniyle çekimleri durdurulan Yasak Elma, Öğretmen ve Baraj dizileri için bayram sonrası sete çıkma planı iptal edildi. Yapım şirketinin sahibi Fatih Aksoy, salgın devam ettiği için sezonu kapatma kararı aldı.

Yaşam Yayın: 09 Mayıs 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 09.05.2020 15:00:54
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
1166 okunma
Google News

Çin'den başlayarak dünyaya yayılan koronavirüsün yayılmasını önlemek için kalabalık ekiplerin çalıştığı dizilerin çekimleri durduruldu. Çekimleri durdurulan dizilerin başında ise FOX TV'de yayınlanan Medyapım imzalı Yasak Elma, Öğretmen ve Baraj dizileri geldi. Bayram sonrası sete çıkması planlanan diziler için yeni bir karar verildi.

 

3 DİZİ İÇİN SEZON ERKEN KAPANIYOR

 

Kanal ve yapım şirketinin patronu Fatih Aksoy, koronavirüs salgınıyla ilgili risk sürdüğü için sezonu kapatma kararı aldı. Ramazan Bayramı sonrası sete çıkması planlanan ekranların fenomen dizileri arasında yer alan Yasak Elma, Öğretmen ve Baraj dizileri için sezonu erken kapanacak.

 

BARAJ DİZİSİ 24 TEMMUZ'A SETE BAŞLAYACAK

 

TV100'de yer alan habere göre: Yayın hayatına yeni başlayan Baraj dizisi, 24 Temmuz'da sete çıkacak. Diğer diziler de yaz sonunda çekimlerine başlayacak. Fatih Aksoy "Bu sezon bizim için bitti artık" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.