Çavuşoğlu'ndan Aydın'a ziyaret

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İnsan Hakları Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık ve AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’ı ziyaret etti.

Yayın: 21 Ağustos 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 21.08.2019 16:47:48
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
1023 okunma
Google News

Türkiye  Büyük Millet Meclisi (TBMM) İnsan Hakları Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık ve AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’ı makamında ziyaret etti. Çavuşoğlu, ziyarette ilçede yürütülen çalışmalar ve sorunlar hakkında bilgi aldı. Orhangazi’de projelerin hayata geçirilmesi noktasında desteklerinin süreceğini belirtti.

 

 

AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık ve AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın belediye binasında gerçekleşen görüşmenin ardından Cumhuriyet Meydanında vatandaşlarla bir araya geldi sorunlarını dinledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.