Canlı yayın ile ilgili sıcak gelişme...

İSTANBUL seçiminin iki güçlü adayı Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu arasında yapılması planlanan canlı yayın için son dakika gelişmesi yaşandı. Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının ekrana çıkması için iki parti arasında görüşme yapıldı.

Siyaset Yayın: 10 Haziran 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 10.06.2019 11:27:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1357 okunma
Google News

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal ile CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesi planlanan televizyon programı için görüşme yaptılar.

 

'Cumhur İttifakı' adayı Binali Yıldırım ile 'Millet ittifakı' adayı Ekrem İmamoğlu'nun katılacağı program için yapılan görüşmeyle ilgili, bugün bir açıklama yapılması bekleniyor. Son dakika gelişmesinin ayrıntılarının bu açıklamalarla netleşmesi bekleniyor.



İmamoğlu-Yıldırım canlı yayını ne zaman?
Her iki parti canlı yayının uydu üzerinden yapılmasına sıcak bakıyor. Uydu üzerinden yapılacak olan yayını isteyen her kanal canlı olarak verebilecek. Ekrem İmamoğlu - Binali Yıldırım yayınının tarihi ve saati de iki parti yetkilileri arasında netleştirilecek. Canlı yayın konusunda ABD başkanları sisteminin uygulanması gündemde. Bu sistemde her iki lidere de aynı sorular yöneltiliyor ve süre de eşit tutuluyor. 



İmamoğlu-Yıldırım canlı yayınını kim yönetecek?

Yayını sunacak olan kişi konusunda henüz bir anlaşma yok. Yıldırım ve İmamoğlu'nun 'olur' verdiği Uğur Dündar moderatörlükten vazgeçmişti. Yerini kimin alacağı merak konusu olurken, Fatih Altaylı işe talip oldu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.