Cani koca, engelli eşini bayıltana kadar dövdü!

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde cani eş, görme engelli karısını çocuklarının yanında bayıltana kadar dövdü. Yaşananları çocuklardan biri kameraya kaydetti. Vahşetin görüntüleri kısa süre sonra sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasında yer aldı. Öte yandan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk olayla ilgili, "Dava sürecini de yakından takip edeceğiz" dedi.

Asayiş Yayın: 04 Ağustos 2020 - Salı - Güncelleme: 04.08.2020 14:37:14
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
1244 okunma
Google News

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Bingöl'ün Karlıova ilçesine bağlı Gameşan köyünde yaşayan bir adamın, görme engelli eşine uyguladığı şiddet görüntüleri sosyal medyada tepkiye neden oldu. Çocukları tarafından çekilen görüntüler kadına şiddetin boyutlarını gözler önüne serdi.

 

Görme engelli eşini sopayla bayıltana kadar döven cani kocanın tavırları herkesi çıldırttı. Öte yandan annelerini o halde gören çocuklar da babalarına nefret kustu. 

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI!

 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Bingöl'de şiddete uğrayan engelli anne ve çocuklarının uygun sosyal hizmet modellerinden yararlanmaları için çalışma başlattıklarını bildirdi.

 

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Bingöl'de engelli bir kadının şiddete maruz kaldığı görüntülerin herkesi derinden yaraladığını belirten Selçuk, "Engelli annemiz ve çocuklarının kendilerine uygun sosyal hizmet modellerinden yararlanmaları için çalışma başlattık. Bakanlık olarak dava sürecini de yakından takip edeceğiz." ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.