Cani anne 5 yaşındaki kızını bıçaklayarak öldürdü

İngiltere'de Sutha Sivanantham isimli 35 yaşındaki kadın, 5 yaşındaki kızını bıçaklayarak öldürdü. Hakim karşısına çıkan kadın, yaşı ve ismi dışında kendisine yöneltilen hiçbir soruya cevap vermedi.

Dünya Yayın: 11 Eylül 2020 - Cuma - Güncelleme: 11.09.2020 16:56:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1113 okunma
Google News

30 Haziran tarihinde Londra'da bir eve bir kadın ve kız çocuğunun ağır yaralı olduğu ihbarı üzerine eve gelen polis 5 yaşında bir kız çocuğu ve kadının ağır bıçak yarası almış bir şekilde kanlar içinde buldu.

 

İsmi Sayagi olarak açıklanan beş yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Olayın meydana geldiği dairenin yapışığında yaşayan Elsa Gonzales, ismili vatandaş evden çığlık sesleri gelince polise haber verdiklerini polis ile beraber eve girdiklerinde bir kadın ve kızı kanlar içinde bulduklarını söyledi.

 

Olayı soruşturan polis, Sayagi'yi 35 yaşındaki annesi Sutha Sivanantham'ın bıçakladığını tespit etti. Video konferans aracılığı ile mahkemeye çıkarılan anne mahkemede sadece yaşını ve ismini söyledi. Anne, hiçbir soruya cevap vermeyince mahkeme davanın bir üst mahkemede devam ettirilmesine karar verdi.

 

Gazetecilerin olay ile ilgili bilgi almaya çalıştıkları kızın babası ise konuşacak durumda olmadığını söyleyerek yorum yapmayı kabul etmedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.