Canavar anneden kan donduran sözler! 'Cinayet patates cipsi gibidir'

Önce evcil hayvanlarını eğlence olsun diye öldürdü, ardından dört çocuğunu zehirlemeye çalıştı, başarısız olunca diğer iki oğlunu çıplak elleriyle boğdu.

Dünya Yayın: 04 Kasım 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 04.11.2019 10:30:44
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1455 okunma
Google News

İngiltere'nin Sheffield kentinde yaşayan Sarah Barrass ve Brandon Machin, iki çocuğun canına kıyarken gözlerini bile kırpmadı.

 

35 yaşındaki Sarah Barrass'ın kardeşi Martyn, kardeşinin tehlikeli olduğunu bildiğini ve yıllar önce sosyal hizmetleri uyardığını açıkladı.

 

Sarah ve Brandon'ın sürekli korku filmleri izlediklerini söyleyen Martyn, şiddete meyilli olan çiftin önce evde besledikleri evcil fareyi öldürdüklerini, hızlarını alamayınca hedefe çocukları aldıklarını söyledi.

 

İngiliz Mirror gazetesine açıklamalarda bulunan 34 yaşındaki Martyn, Brandon'ın sadece 3-4 yaşlarında bir çocukken bile Blake'e şiddet uyguladığına şahit olduğunu anlattı.

 

"Onu kolundan sıkıca yakalayıp yere fırlattığını, sonra da yerlerde sürüklediğini görmüştüm" diyen Martyn, Brandon'ın şiddete meyilli olduğunu o zaman fark etmiş.

 

Zaman kaybetmeden sosyal hismetleri aramış ancak yardım çağrısı gözardı edilmiş.

 

2009-2010 yıllarında çocukları kurtarmak için yardım istediğini anlatan acılı amca, üç kere aradığı yetkililerin ilgisizliğinden şikayetçi.

 

Eğlence olsun diye evde besledikleri evcil fareyi öldüren altı çocuklu cani anne, biri 13 diğeri 14 yaşında olan iki oğlu Tristan ve Blake'i öldürmeden bir gün önce diğer çocuklarını da zehirlemeye çalışmış.

 

Sarah ve üvey baba Brandon, çocukları boğarak öldürmüştü. İki çocuk da otomobilleri ve motosikletleri çok sevdiği için, cenazede motosikletler ve Lamborghini marka araçlardan oluşan bir cenaze alayı onlara eşlik etmişti.

 

Yeğenlerini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Martyn, çocukların altın kapli, kibar ve cana yakın olduklarını söylüyor.

 

Ablası Sarah ve Brandon için ise "Onlar doğdukları günden beri kötü kalpli. İkisi de birbirinden kötü, katil psikopatlar" yorumunu yapıyor.

 

Sarah Barrass'ın sosyal medya paylaşımlarındaki şiddet övgüsü ise dikkat çekici. Cani anne, bir paylaşımında "Cinayet patates cipsi gibidir, bir tane ile yetinemezsin" sözünü paylaşmış.

 

Bir diğer paylaşımında ise, "Azrail" payaşımı yapan kadın, "Senin için geliyorum" ifadesini kullanmış.

 

Tutuklu olarak Sarah Barrass ve Brandon Machin'in mahkemesi sürüyor. Cinayet ve cinayete teşebbüs suçlarından yargılanan canilerin cezası 12 Kasım'da açıklanacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.