Çağla Şikel'den "Mini etekle nasıl oturulur" videosu!

Çağla Şikel, Instagram hesabından , "Mini etekle nasıl oturulur" videosunu paylaştı...

Yaşam Yayın: 13 Kasım 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 13.11.2019 12:11:12
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
3310 okunma
Google News

 

 

FOX TV'de yayınlanan 'Çağla ile Yeni Bir Gün' sunucusu Çağla Şıkel'in, tüm vücudunu kaplayan bir enfeksiyon sebebiyle günlerdir hastanede tedavi gördüğüne yönelik haber ünlü mankenin sevenlerini oldukça endişelendirmişti. Bir hafta hastanede tedevi gören Şikel, taburcu olduktan sonra"Biraz yüzü gülüyor gibi. Bıkmadan usanmadan hissettirdiğiniz sevginize, güzel dileklerinize, dualarınıza teşekkür ederim. Hem de çok" zor gününde yanında olan sevenlerine teşekkür etti.

 

Eski sağlığına kavuşan başarılı sunucu, sosyal medya hesabından "Mini etekle nasıl oturulur nasıl kalkılır" konulu video paylaşıp, videoda mini etek giyerken nelere dikkat edilir, nasıl yürünür ve oturulur gibi soruların cevabını yanıtladı...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.