Büyükşehir görev değişimi

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Bursa Kent Yapı İmar İletişim A.Ş.’nin yeni Genel Müdürü Ahmet Avcı oldu.

Yayın: 24 Nisan 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 24.04.2019 11:33:44
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
1177 okunma
Google News

Yeniden yapılanma çerçevesinde Burkent yönetim kademesinde değişikliğe gidildi. Görevden alınan Burkent Genel Müdürü Mustafa Karakoç’un yerine geçen dönem Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı olan mali müşavir Ahmet Avcı getirildi.

Gemlik ilçesinde 1968 yılında dünyaya gelen, ilk orta ve lise tahsilini Gemlik’te tamamlayan Avcı, üniversite eğitiminin ardından farklı sektörlerde görev yaptı. Mali müşavir olan Avcı, 2014 yılı Nisan ayında AK Parti Gemlik Belediye Meclis Üyesi olarak, Gemlik Belediye Başkan Yardımcılığı görevi üstlendi. Bursa Zihinsel Engelli Çocukları Koruma Derneği Yönetim Kurulu üyesi; Gemlik Acara Gürcüleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Üyesi de olan Avcı, evli ve 3 çocuk babası.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.