Burulaş otobüslerinde anlamlı karşılama

Bursa 'da 19 Eylül Şehit ve Gaziler Günü’nün anlam ve önemini vatandaşlara hatırlatmak amacıyla Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BURULAŞ otobüslerinde şehit yakınları ve gazilere yönelik anons uygulaması başlattı.

Yayın: 16 Eylül 2021 - Perşembe - Güncelleme: 16.09.2021 12:30:13
Editör -
Okuma Süresi: 31 sn.
547 okunma
Google News

Bursa Büyükşehir Belediyesi 19 Eylül Şehit ve Gaziler Günü’nü vatandaşlara hatırlatmak, günün anlam ve önemine dikkat çekmek amacıyla farklı bir uygulama başlattı. Belediye otobüslerini kullanan gaziler ve şehit yakınları, Bursakart’larını cihaza okuttuklarında ‘vatan size minettar’ anonsunu duydu. Belediye otobüslerinde seyahat eden vatandaşlar uygulamanın çok yerinde olduğunu belirtti. Uygulama karşısında duygulandıklarını dile getiren vatandaşlar, bu konudaki hassasiyeti nedeniyle Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.