Bursaspor'un kaderi kimin elinde?..

Yapılan araştırmalarda ve bu konuya hakim insanlarda acilen en az 100 milyon TL keş paraya ihtiyaç varken 3 başkan adayı olması çok iyi birşey...

Yayın: 19 Mayıs 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 19.05.2021 14:27:22
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
1252 okunma
Google News

Haziran ayı başında yapılacak Bursaspor Kongresi'nde 3 başkan adayı yarışacak..

 

İsimleri belli ama bir kez daha yazalım. Birinci eski Başkan Erkan Kamat, ikinci Serdar Acarhoroz üçüncü Emin Adanur destekli Hayrettin Gülcüler..

Esasında sevinmek lazım sanırım...Bir futbol kulübünün yaklaşık 700.000 milyon TL borcu var. Son dakikaya kadar tesislerin elektrikleri kesik, çalışanların alacakları çok... Buna rağmen üç başkan adayı olması harika bir durum.

Transfer  tahtası açılmamış...

 Oyunculara büyük borçlar var bir de başarılı genç oyuncular diğer kulüpler tarafından transfer edilmek üzere...

Buna rağmen üç başkan adayı var. Yapılan araştırmalarda ve bu konuya hakim insanlarda acilen en az 100 milyon TL  keş paraya ihtiyaç varken 3 başkan adayı olması çok iyi birşey...

 

 

 

 

Listeler açıklandı...

 

 

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLA...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.