Yıldırım'da fırın denetimleri sürüyor

Yıldırım Belediyesi, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ilçede faaliyet gösteren fırınlara yönelik denetimlerini artırdı.

Bursa Yayın: 04 Nisan 2023 - Salı - Güncelleme: 04.04.2023 12:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
94 okunma
Google News

Yıldırım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, fırın denetimlerini arttırdı. İlçe genelinde fırınları mercek altına alan ekipler, hijyen, tezgâh, fırın, imalathane ve ekmek gramaj kontrolü gerçekleştiriyor. Ekipler, Denetim sonucunda eksiklik gördükleri işletmeler hakkında yasal işlem yapılmak üzere tespit tutanakları düzenliyor. Vatandaşların mağdur edilmemesi adına denetimlerin devam edeceğini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “İlçe genelinde ürünlerin gramajlarını, imalathane ve çalışanların temizliğini periyodik şekilde denetime tabi tutuyoruz. Halkın sağlığını korumak ve güvenilir bir ortamda alışveriş yapmalarını sağlamak önceliğimizdir” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.