Bursaspor'un eski yıldızı isyanlarda! Barcelona'nın kapısından döndü

Kış transfer döneminin son gününe girdiğimiz şu saatlerde tüm dünyadan ilginç transfer hikayeleri gelmeye devam ediyor.

Yayın: 31 Ocak 2020 - Cuma - Güncelleme: 31.01.2020 10:12:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1142 okunma
Google News

İki sezon önce 40 milyon euroluk bonservis bedeliyle Villarreal'den Çin takımlarından Bejing Guoan'a transfer olan Cedric Bakambu kariyerinin zirve noktasına çok yaklaşmıştı ki adeta direkten döndü.

 

Luis Suarez'in sezonu kapatmasının ardından ligin ikinci yarısı için acil bir hücumcu arayışına giren dünya devi Barcelona, Bakambu için Guoan'la satın alma opsiyonlu kiralama üzerinde anlaştı.

 

Takımıyla Dubai'de Asya Şampiyonlar Ligi maçı için kampta olan Bakambu hemen Güney Kore'nin başkenti Seul'a uçtu. Anlaşma sağlanır sağlanmaz da İspanya'ya aktarmalı uçmak için Hong Kong'a geçti.

 

28 yaşındaki oyuncu Hong Kong havalimanında ise Barcelona sportif direktörü Eric Abidal'in 'Biz vazgeçtik' telefonuyla şoke oldu, uykusuz geçen uçuş günlerindeki hayalleri de suya düştü.

 

BAKAMBU'DAN TRANSFERMARKT'A TWEET 

 

Bunun üzerine Bakambu, sosyal medya hesabından, "Transfermarkt, transfer geçmişimi 'Neredeyse Barcelona' şeklinde değiştirin lütfen." şeklinde bir tweet attı.

 

 

Transfermarkt, Bakambu'ya 'İşlem tamam' mesajı attı.

 

Bakambu geçen sezon Bejing Guoan formasıyla çıktığı 26 maçta 16 gol, 7 asistlik performans sergilemişti. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.