Bursaspor'a büyük şok! Stadın elektriğini kestiler

Enerji dağıtım firması Limak Uludağ Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi'ne toplam 3 Milyon 49 bin 994 liralık borcu bulunan Bursaspor'un maçlarını oynadığı Büyükşehir Belediye Stadı'nın (timsah Arena) elektriği kesildi.

Yayın: 01 Aralık 2020 - Salı - Güncelleme: 01.12.2020 13:15:43
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
838 okunma
Google News

Ekonomik krizle boğuşan Bursaspor'a kötü haber. Büyükşehir Belediye Stadyumu'nun elektrikleri borcundan dolayı kesildi.

 

Transfer tahtasını açamayan ve -3 puan cezasından zor kurtulan Yeşil Beyazlı yönetim, şimdi de stadın kesilen elektriği ile karşı karşıya kaldı...

 

3 MİLYON LİRALIK FATURA

 

2019 yılının Eylül ayından buyana Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri ve Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nin elektrik faturalarını ödemeyen kulübün, tüm uyarılara rağmen ödeme yapmadığı öğrenildi. Toplamda 3 milyon 49 bin 994 lirayı aşan faturaların ödenmemesi nedeniyle de stadın elektrikleri kesildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.