Bursalılar dikkat ! Meteoroloji yetkilileri uyardı

Meteoroloji'den 24 Nisan Çarşamba günü beklenen hava durumuyla ilgili yeni tahminler geldi. Kurumun internet sitesinden yapılan açıklamada, yurdun büyük bir bölümü parçalı ve çok bulutlu olacak. Bazı illerde ise aralıklı olarak yağışlar bekleniyor. Öte yandan Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı ve Batı Karadeniz’de toz taşınımı bekleniyor. İşte yurtta beklenen hava durumu...

Yayın: 24 Nisan 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 24.04.2019 09:52:31
Editör -
Okuma Süresi: 26 sn.
959 okunma
Google News


Bursa'da bugün hava parçalı ve çok bulutlu, hafif sağanak yağışlı sıcaklık en yüksek 23 derece ölçülmekte. Meteoroloji yetkilileri yağışın saat 12.00'ye kadar etkili olacağını ardından kentte güneşin yüzünü göstereceğini bildirdi. 


MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, hafif olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde toz taşınımı bekleniyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.