Bursa polisi kumarbazlara nefes aldırmıyor!

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde kumar oynatıldığı tespit edilen derneğin lokal sorumlusu hakkında yasal işlem başlatıldı.

Yayın: 12 Aralık 2019 - Perşembe - Güncelleme: 12.12.2019 13:10:07
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
812 okunma
Google News

Odunluk Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir dernek lokalinde kumar oynatıldığı ihbarı üzerine İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince operasyon düzenlendi.

 

Lokalde yapılan aramalarda para yerine geçen 15 çip ile, 104 iskambil kağıdı ele geçirildi. Ayrıca balkona saklanmış çantada takım halinde 500 poker çipi, 5 kırmızı büyük zar, 2 deste  açılmamış iskambil kağıdı, oyun oynamaya hazır 47 deste iskambil kağıdı, 4 zar, 3 metal ve sarı şans pulu bulundu.

 

Kumar oynadığı tespit edilenler ile kapalı alanda sigara içildiği gerekçesiyle dernek lokali hakkında işlem yapıldı. Üye olmadığı halde lokalde bulunan kişilere de gerekli işlemler uygulandı.

 

Dernek lokalinin sorumlusu H.A. hakkında yasal işlem başlatıldı bildirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.