Bursa Nilüfer Çocuk Korosuna yeni koristler aranıyor

Nilüfer Belediyesi bünyesinde 2016 yılında kurulan ve Türkiye’nin örnek koroları arasında yer alan Nilüfer Çocuk Korosu, yeni dönem için çalışmalarını başlattı. Nilüfer Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Nilüfer Çocuk Korosu’na yeni koristler alınacak.

Yayın: 12 Ekim 2021 - Salı - Güncelleme: 12.10.2021 14:30:07
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
515 okunma
Google News

Yeni dönemde koroda yer almak isteyen çocuklar için başvurular da devam ediyor. Koroda yer almak isteyen 10-13 yaş arasındaki çocuklar, 15 Ekim’e kadar başvuruda bulunabilecek.

Hafta sonlarında çalışmalarını yapan Nilüfer Çocuk Korosu’na katılmak isteyen ve müziğe ilgi duyan çocuklar, 15 Ekim Cuma gününe kadar nilufersanat@nilufer.bel.tr adresine başvuruda bulunabilecek. Başvuruda bulunanlar arasından 17 Ekim tarihinde seçmeler yapılacak. 9-16 yaş arasındaki çocukların yer aldığı Nilüfer Çocuk Korosu, yeni koristlerle daha da güçlenerek çalışmalarını sürdürecek.

Çalışmaları Yüzüncüyıl Eğitim ve Sanat Merkezi’nde yapılan Nilüfer Çocuk Korosu, şimdiye kadar ulusal ve uluslararası bir çok festivalde hem Nilüfer’i hem de Bursa’yı başarıyla temsil etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.