Bursa Mudanya esnafı ‘sağlık’ için kolları sıvadı

Mudanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ertan Abdulazizoğlu, "Sağlık için kolları sıvadık" diyerek esnafları aşı seferberliğine davet etti.

Yayın: 17 Haziran 2021 - Perşembe - Güncelleme: 17.06.2021 10:30:15
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
1100 okunma
Google News

Küresel salgın ile mücadelede alınan tedbirlerden ötürü en çok etkilenen kesimin esnaflar olduğunu kaydeden Mudanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ertan Abdulazizoğlu, can kayıpların yanında ekonomik anlamda da olumsuzlukları olduğunu söyledi.

 

"Sağlık için kolları sıvadık" sloganı ile yerelde başlattıkları aşı seferberliği ile Mudanyada tüm esnafları aşıya davet eden Başkan Abdulazizoğlu, ekonomik faaliyetlerin bir daha sekteye uğramaması için aşı randevularını e-nabız üzerinden alarak en kısa sürede aşılarını mutlaka olmalarını tavsiye etti. Başkan Abdulazizoğlu, COVID-19 aşısının ilk dozunu Mudanya Devlet Hastanesinde oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.