Bursa Milletvekili Özen'den İnegöl çıkarması

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, İnegöl’de gün boyu ziyaretlerde bulundu.

Yayın: 08 Eylül 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 08.09.2021 11:30:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
766 okunma
Google News

 Bursa'nın İnegöl ilçesinde Belediye Başkanı Alper Taban ile AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş’un eşlik ettiği AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, hem vatandaşlarla buluştu, hem de dernek ziyaretleri yaptı.

İlk ziyaretini İnegöl Belediyesi’ne gerçekleştiren Milletvekili Refik Özen, ardından Başkan Alper Taban ve İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ile birlikte İnegöl Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Burada İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ ile şehrin ticari hayatı ve ekonomik gelişmeler üzerine istişareler yapıldı. Ardından İnegölspor tesislerinde kulüp yöneticileri ziyaret edildi.

Geçtiğimiz hafta sonu sezonun ilk maçıyla startı veren Bordo Beyazlı kulübün yöneticilerine yeni sezonun hayırlı olması dilekleri iletildi.Milletvekili Refik Özen, Belediye Başkanı Alper Taban ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ile birlikte daha sonra Cerrah Mahallesini ziyaret etti. Burada esnaf ve vatandaşlarla buluşan heyet, devam eden çalışmalarla ilgili bilgiler verirken aynı zamanda vatandaşların talep, öneri ve şikayetlerini de dinledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.