Bursa içimde bir yaradır, biz yönetmeliydik.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart'ta yapılan yerel seçim sonuçlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunuyor.

Siyaset Yayın: 18 Nisan 2019 - Perşembe - Güncelleme: 18.04.2019 11:27:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1541 okunma
Google News

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkan satır başları şöyle;

Demokratik standartlarımızı yükseltmek Türkiye'ye huzuru getirmek için bir yola çıktık. Belediye başkanlarımız görevlerine başladı. Biz ve belediye başkanlarımız makamlarına oturdukları gün neyi yapacaklarını çok iyi biliyor. Ona göre hazırlıklarımız tamamlanmıştı.

'BURSA İÇİMDE BİR YARADIR'

Bursa içimde bir yaradır, biz yönetmeliydik. Bursa'da eksiğimiz ya da hatamız var. Zonguldak ve Giresun'da da kazanamadık. Buralarda bir eksiklik ve kabahat varsa bu bizimdir.

Büyük miting yapmadık. Kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşları ile toplantılar yapmadık. Sorunları masaya koyduk. Hem sorunu hem çözümü anlattık. Elbette mitingler de yaptık. Sayın Akşener ile ortak mitinglerimiz de oldu. Ama ağırlığı toplantılara verdik.

Kampanya boyunca olumlu bir dil kullanmaya özen gösterdik. Rakiplerimiz aklımızdan bile geçmeyen acımasız eleştriler yaptı. Ne teröristliğimiz kaldı ne de bir şey...

Başarısını ilçede görüğümüz adayları ilde gösterdik. Ekrem İmamoğlu, Zeydan Karalar, Muhittin Böcek... Vatandaşa bu başarıyı takdir ediyor musun o zaman bu başarıyı bütün kente yaymak istiyoruz dedik. Bu politika da tuttu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.