Bursa eski Valisi'nden flaş Ahmet Davutoğlu kararı

AK Parti'den ayrılarak yeni parti çalışmalarına başlayan Ahmet Davutoğlu, yeni partisini kurmak için İçişleri Bakanlığı'na başvuru yaptı. Davutoğlu, beraberindeki heyetle bakanlık binasına girerken görüntülendi. Heyette Bursa eski Valisi İzzettin Küçük'ün de olduğu görüldü.

Siyaset Yayın: 12 Aralık 2019 - Perşembe - Güncelleme: 12.12.2019 14:37:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1603 okunma
Google News

AK Parti'de ihraç istemiyle MYK'ya sevk edildikten sonra istifa ederek partiden ayrılan Ahmet Davutoğlu, yeni partisini kurmak için İçişleri Bakanlığı'na başvurusunu yaptı. Edinilen bilgilere göre partinin isminin "Gelecek Partisi" olacağı konuşuluyor.

 

Eski başbakan Ahmet Davutoğlu öncülüğünde kurulacak yeni partinin kuruluş çalışmalarında sona gelindi. Yeni partinin başvuru dilekçesini teslim etmek için 'Davutoğlu ekibi' İçişleri Bakanlığı'na beş araç ile geldi.

 

BAŞVURU BAKANLIĞA İLETİLDİ

 

Başvuruyu bakanlığa iletmek için gelen heyette eski AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Ayhan Sefer Üstün ile Selçuk Özdağ, 24'üncü Dönem Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Bursa eski Valisi İzzettin Küçük, AK Parti eski Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı ve AK Parti  eski Çanakkale İl  Başkanı Yeşim Karadağ yer aldı.

 

Heyetin dilekçeyi teslim etmesinin ardından açıklama yapması bekleniyor.

 

2016 tarihinde Şanlıurfa Valiliği görevini yürütürken Bursa'ya atanan İzzettin Küçük, 6 Kasım 2018 tarihinde görevinden alınarak Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanmıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.