Bursa'da Türk Metal üyeleri resti çekti! 'Hodri meydan'

Bursa'da, Türk Metal Sendikası üyeleri, işveren sendikasının toplu iş sözleşmesi görüşmelerindeki yüzde 8 ücret artışı teklifini protesto etti.

Yayın: 15 Ocak 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 15.01.2020 16:57:25
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
995 okunma
Google News

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) Bursa Bölge Temsilciliği önünde toplanan grup adına hazırlanan basın açıklaması, Türk Metal Sendikası Bursa 2 No'lu Şube Başkanı Mustafa Tüfekçi tarafından okundu.

 

Toplu iş sözleşmesi ilk tur müzakerelerinin uyuşmazlıkla sonuçlandığı hatırlatılan açıklamada, "MESS uzlaşmaz tavrı ile bizi daha etkili eylemlere davet etmektedir. Buradan ilan ediyoruz, MESS'in davetini kabul ediyor ve 'Hodri meydan' diyoruz. Herkes bilsin ki hakkımızı alıncaya kadar durmayacağız. On binlerce üyemiz 19 Ocak Pazar günü Bursa'daki mitingde bir araya gelerek MESS'i belki de son kez uyaracak." ifadelerine yer verildi.

 

Katılımcılar, temsilciliğin bulunduğu plazanın önüne siyah çelenk bıraktıktan sonra dağıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.