Bursa'da sağlık çalışanlarına baklava ikramı

Bursa'da baklavacı Yüksel Aktaş, sağlık çalışanlarına 185 kilogram baklava ikram etti.

Yayın: 08 Nisan 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 08.04.2020 15:02:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1473 okunma
Google News

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadelede büyük gayret gösteren sağlık çalışanlarına verilen destek devam ederken, Bursa'da bir işletmeci, baklava ikramında bulunarak sağlık çalışanlarına moral verdi.

 

Tatlıcı Yüksel Aktaş, hazırladığı 185 kilo baklava ile Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesi'ne giderek sağlık çalışanlarına ikram etti. 

 

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Yüksel Aktaş şunları söyledi: 

 

"Ülkemizin koronavirüs ile mücadelesinde büyük bir emek göstererek mesai harcayan tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkürü borç biliyoruz. Bu zor günlerde bir an bile olsa, kendilerini mutlu hissetmelerine olanak vermek istedik.  ''Tatlı yiyelim tatlı konuşalım'' geleneğinden gelen bir toplum olduğumuzdan, sağlık çalışanlarımıza baklava ikram ederek, onların bize verdiği umuda ortak olmak ve birlikte göreceğimiz güzel günlerin müjdesini vermek istedik. Üretimin her aşamasında hijyen koşullarını yerine getirerek hazırladığımız baklavaları, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi sağlık çalışanlarına ikram edilmek üzere hastane yetkililerine teslim ettik."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.