Bursa'da nikahlar açık havaya taşındı!

Kestel Belediyesi, Koronavirüs salgını sebebiyle aldığı tedbirler kapsamında çiftlerin nikahlarını açık havada kıyıyor.

Yayın: 02 Nisan 2020 - Perşembe - Güncelleme: 02.04.2020 12:26:55
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
557 okunma
Google News

Koronavirüs salgını sebebiyle ilçedeki tedbirleri üst seviyeye çıkartan Kestel Belediyesi, evlilik müracaatı yapan çiftlerin nikah törenlerini ertelemiyor. Alınan önlemler kapsamında çiftlerin nikahları, Kestel Belediyesi Nikah Memurluğunun bahçesinde, davetlilerin katılımı olmadan açık havada kıyılıyor.

 

Konuya ilişkin konuşan Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, ''İçerisinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte, Kestel Belediyesi olarak çok ciddi tedbirler aldık. Dezenfekte, hijyen ve denetim tedbirlerimizin yanı sıra, nikah işlemleri için talepte bulunan çiftlerimizi geri çevirmiyoruz. Nikah müdürlüğümüzün bahçesinde, davetlilerin katılımı olmadan, birer şahit ile nikah törenlerini gerçekleştiriyoruz.'' dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.