Bursa’da mesleki eğitime ‘Referans’ olacaklar

Türkiye'nin teknoloji odaklı ve en büyük yemek üretim tesisine sahip Referans Catering, hazır yemek sektörüne yetişkin ara eleman sağlamak üzere Faik Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile iş birliği başlatıyor.

Yayın: 10 Ağustos 2021 - Salı - Güncelleme: 10.08.2021 11:30:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
525 okunma
Google News

NOSAB’da 20 bin metrekarelik tesisinde fabrikalardan hastanelere ve okullara kadar günde 150 bin kişiye yemek üreten Referans Catering ile Faik Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.

İş birliği protokolünü, sektöründe 20 yıllık deneyime sahip olan Referans Catering adına Yönetim Kurulu Üyesi Feray Uzunçayır ile Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sevinç imzaladı.

Faik Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gıda Teknolojisi ve Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümünde eğitim gören öğrencilerin yetiştirilmesine katkı sağlayacak iş birliği töreninde Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki ve Teknik Eğitim Şube Müdürü Bülent Altıntaş ile Faik Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mediha Karasu da hazır bulundu.

Törende konuşan Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sevinç, seminerlerden atölye çalışmalarına kadar öğrencilerin Referans Catering’in pek çok imkanından faydalanacağını belirtti. Referans Catering Yönetim Kurulu Üyesi Feray Uzunçayır, hem okul, hem de öğrenciler için üzerlerine düşen ne görev varsa yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

Mesleki eğitimde niteliği artırmaya yönelik olarak Referans Catering ile Faik Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasındaki protokole göre; Gıda Teknolojisi ve Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümünde eğitim gören öğrencileri, çeşitli eğitimler, seminer, deneyim paylaşımı, atölye ve laboratuvar çalışmaları, tanıtım, teknik gezi, fuar, sergi, söyleşi gibi farkındalık çalışmalarına iştirak etmesi bekleniyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.