Bursa'da liseli genç feci kazada can vermişti...Adı okulunda yaşatılacak

Trafik kazasında hayatını kaybeden Bursa Sınav Koleji Bademli Kampüsü 10. sınıf öğrencisi İskender Şimşek’in adı, okulundaki spor salonuna verildi.

Yayın: 19 Kasım 2019 - Salı - Güncelleme: 19.11.2019 15:10:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1936 okunma
Google News

İskender Şimşek Spor Salonu’nun açılışı, Şimşek’in annesi, yakınları ve arkadaşlarının katılımıyla yapıldı. Açılışta konuşan Okul Müdürü Metin Yıldırım, İskender’in saygılı, sevgi dolu, dost canlısı kişiliğiyle arkadaşları ve öğretmenleri tarafından çok sevildiğini, öğrencilerini böyle bir kazada kaybetmenin üzüntüsünü derinden yaşadıklarını söyledi.

 

 

Bursa Sınav Kolejleri Genel Müdürü Nihat Bingölbalı da, İskender’in adını yaşatmak ve örnek kişiliğini öğrencilerine tanıtmak için böyle bir karar aldıklarını, bu kararın ailesinin yüreğine bir nebze de olsa teselli olmasını umduklarını vurguladı.

 

 

İskender’in Sınav Koleji Bademli Kampüsünde eğitim almayı çok istediğini, temel liselerin kapatılmasının ardından kendilerine bu imkânı veren okul yönetimine teşekkürlerini sunan anne Burcu Şimşek ise, teselliyi oğlunun arkadaşlarında bulduğunu, okul yönetiminin bu acılı süreçte kendisini hiç yalnız bırakmadığını ifade etti.

 

 Olayın geçmişi;

 

Bursa’nın Mudanya İlçesi’ne bağlı Bademli Eski Mudanya Caddesi üzerinde meydana gelen kazada birçok okulun bulunduğu bölgede bir öğrenci servisi sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek, kaldırımda bulunan öğrencilerin arasına daldı. Bu sırada kaldırımda bulunan ve okuluna 30 metre kalan İskender Şimşek, minibüsün altında kalmış, kaldırıldığı Bursa Şehir Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.


    

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.