Bursa'da korona yasakları var, ama takan yok!

Artan vakalar sebebiyle asker uğurlamaları yasaklandı. Ancak İnegöl'de asker uğurlamasında yaşananlar kameralara yansıdı.

Yayın: 10 Ağustos 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 10.08.2020 17:43:56
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
691 okunma
Google News

 

Vatanî görevlerini yerine getirecekler acemi birliklerine uğurlanmaya başlandı. Daha önce davul, zurna ve dualar eşliğinde yapılan uğurlamalar, korona virüs vak'alarının artması üzerine yasaklandı. İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, düğün ve asker uğurlama konularına dikkat çekerek vatandaşları uyarmıştı.

 

Fakat ikazlara rağmen İnegöllüler yine bildiklerini okumaya devam ediyor. Konvoy ve araçlarda korna çalarak asker uğurlaması yapanlar, cep telefonuyla böyle görüntülendi. Hem yasaklara uymadılar, hem de seyir halindeki otomobillerden dışarı çıkarak "En büyük asker bizim asker" sloganları attılar. Şikayet üzerine emniyet ekipleri soruşturma başlattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.