Bursa'da kısıtlamayı ihlal etti, kendini böyle savundu

Bursa’nın İnegöl ilçesinde sokağa çıkma yasa nedeniyle çıkan bir kişi ekipler tarafından işlem yapıldı. Ceza yiyen şahıs ekiplere çiftçi olduğunu ekmek almak için çıktığını ve belgesini evde unuttuğunu söyledi.

Yayın: 30 Kasım 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 30.11.2020 09:19:36
Editör -
Okuma Süresi: 34 sn.
583 okunma
Google News

Türkiye genelinde koronavirüsle mücadele sürüyor. Bu kapsamında 81 ilde sokağa çıkma kısıtlaması gerçekleşiyor. İnegöl‘de saat 20:00 itibarıyla ekipler denetimlere başladı. Yapılan denetimlerde sokağa çıkmaması gereken bir şahıs ekipler tarafından durduruldu. Şahıs çiftçi olduğunu hayvanları yemedikten sonra ekmek almak için sokağa çıktığını, belgesini yanına almayı unuttuğunu ifade etti.

 

Ekipler bu mazereti kabul etmeyerek şahıs hakkında tutanak tuttu. Buna sinirlenen vatandaş polislere tepki gösterdi. Bunun üzerine polisler şahsı uyararak evine gönderdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.