Bursa'da kayıp alarmı! 67 yaşındaki doktor gölde kayboldu

Balık tutmak için tekneyle açılan 67 yaşındaki doktor İznik Gölü'nde kayboldu. Doktor Öngül saatler sonra balıkçılar tarafından bulundu.

Yayın: 14 Kasım 2019 - Perşembe - Güncelleme: 14.11.2019 12:12:17
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
1307 okunma
Google News

Kendisine ait tekneyle dün göle açılan emekli doktor Hasan Hüseyin Öngül'ün (67) evine dönmemesi üzerine yakınları tarafından jandarmaya kayıp ihbarında bulunuldu.

 

İznik Jandarma Komutanlığına bağlı bot timlerinin akşama doğru başlattığı arama çalışmalarına Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) İl Müdürlüğü ekipleri de destek verdi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren aramalardan sonuç alınamayınca çalışmalara ara verildi.

 

Sabah saatlerinde balıkçılar tarafından açıkta bulunup kıyıya çıkarılan Öngül'e jandarma timleri çorba ikram etti.

 

Öngül, gazetecilere yaptığı açıklamada, dün öğle saatlerinde tekneyle göle açıldığını söyledi.

 

Rüzgar sert esince geri dönmek istediğini ancak teknesinin yakıtının bittiğini belirten Öngül, "Telefonumu yanıma almamıştım, hava soğuktu. Açığa çapa attım ve yelken bezine sarılıp yattım. Daha sonra da sabah saatlerinde balıkçılar beni buldu." diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.