Bursa’da İYİ Parti’den ‘stadyum’ uyarısı

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, Büyükşehir Belediyesi Stadı’nın, kullanım hakkının Bursaspor’dan alınmasının çok büyük bir yanlışa imza atılacağı anlamına geldiğini söyledi.

Yayın: 17 Temmuz 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 17.07.2021 11:30:11
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
611 okunma
Google News

 Zor günler yaşayan Yeşil Beyazlı Kulübün Büyükşehir Belediyesi’nin böyle bir kararı alması halinde telafisi imkansız sonuçlar doğuracağını vurgulayan İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, “Alinur Aktaş yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi, anlaşılan o ki Bursa’nın tüm marka değerlerini birer birer yok etmeye kararlı” dedi.

 

Başkan Türkoğlu, “Genel kurulunu kısa bir süre önce yapan ve yeni yönetimiyle, özellikle ekonomik çıkmazdan kurtulmaya çalışan Bursaspor’un, elindeki en önemli gelir kaynağı olan stadyumdaki idari ve ticari alanlara el koyma anlamına gelecek olan bu karar, kelimenin tam anlamıyla abesle iştigal olur. Sn. Aktaş, siz siz olun yol yakınken bu bariz yanlışınızdan derhal dönün. Hatta, yıktığınız Atatürk Stadı’nın adını derhal bu stadyuma verin ve Bursalılar’dan bir anlamda özür dilemiş olun.Bizden yol yakınken uyarması. Sonra demedi deneyin?” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.