Bursa'da işçinin üzerine yanan elektrik kablosu düştü, feci şekilde yaralandı

Bursa'nın İnegöl İlçesine Bağlı Cerrah Mahallesi Kalburt Mevkiinde Bulunan Bir Sandalye Fabrikasında Meydana Gelen Olayda Bir İşçi Çay İçtikleri Açıklarında Bulunan Balkonda Kalan Tişörtünü Almaya Giderken Alev Alan Elektrik Kablosu Üzerine Düşmesi Sonucu Ağır Yaralandı.

Yayın: 10 Temmuz 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 10.07.2019 09:29:54
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
1121 okunma
Google News

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir işçi, çay içtikleri balkonda kalan tişörtünü almaya giderken, üzerine alev alan elektrik kablosunun düşmesi neticesinde ağır yaralandı.

 

Olay, Cerrah Mahallesi Kalburt mevkiinde meydana geldi. Sandalye fabrikasında çalışan Enver K. (26), lavaboya gittikten sonra, çay içtikleri yerde öğle molasında unuttuğu tişörtünü almak için balkona çıktı. Bu sırada fabrikanın bahçesinde bulunan elektrik tellerinden biri alev aldı. Alev alan tel koparak genç adamın üzerine düştü. Olayı gören fabrika çalışanları Enver K.’nin yardımına koştu. Ağır yaralanan Enver K, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Enver K, daha sonra Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olayla alakalı tahkikat devam ediyor

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.