Bursa'da intihar edeceğini söyleyen adam ortalığı ayağa kaldırdı

Bursa’da kendisini öldüreceğini söyleyen şahıs sebebiyle bir mahalle gece yarısı sokaklara döküldü. İtfaiye ekiplerinin kapıyı kesmesiyle içeri giren polisler, şahsı bulamadı. Gece boyunca itfaiye ve polisin yanı sıra ambulans da alarma geçti

Yayın: 05 Ağustos 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 05.08.2020 09:46:31
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
568 okunma
Google News

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Çekirge Mahallesi Mustafa Sokak’ta meydana geldi. Babasına kendisini öldüreceğini söyleyen 43 yaşındaki Mehmet Ş., veda mesajı yayınladı. Bunun üzerine baba polisten yardım istedi.

 

5.kattaki eve gelen polisler kapıyı açan olmayınca itfaiyeden yardım istedi. Cumhuriyet Savcısı'nın izniyle Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri kapıyı önce baltayla açmayı denedi. Ancak başarılı olamayınca kesici aparatla kapı açıldı. Gece yarısı mahalle sakinleri kurtarma operasyonunu meraklı gözlerle izlerken, intihar edeceğini söyleyen kişi evden çıkmadı.

 

Polis sokağı giriş ve çıkışa kapatırken ambulans da hazır bekledi. Polis 43 yaşındaki Mehmet Ş.'yi bulmak ve ifadesine başvurmak için çalışma başlattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.