Bursa'da hayırsever iş adamından eğitime dev katkı

Bursa'da hayırsever iş adamı Mümin Canbaz, Ahmet Hamdi Gökbayrak Fen Lisesin'e ek bina yapma sözü verdi.

Yayın: 13 Ağustos 2020 - Perşembe - Güncelleme: 13.08.2020 14:53:06
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
2985 okunma
Google News

AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ile birlikte okulu ziyaret eden hayırsever iş adamı, 32 derslikli yeni binayı önümüzdeki eğitim-öğretim yılına hazır hale getirecek.

 


Bursa'nın Osmangazi ilçesinde Ali Osman Sönmez Sosyal Bilimler Lisesi ile aynı binayı paylaşan Ahmet Hamdi Gökbayrak Fen Lisesi, inşaatın tamamlanmasının ardından aynı kampüs içindeki yeni binasına taşınacak.

 

 

Müjdeli haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyuran AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu; "Bursa'da kazanıp Bursa'ya sarf eden hayırseverlerimiz var bizim. İş adamı Mümin Canbaz tarafından yaptırılacak 32 derslikli okul yeni eğitim öğretim yılınada hazır hale gelecek. Mümin bey bugün Fen Lisesi yaptıracağının müjdesini de verdi. Allah kendisinden razı olsun."ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.