Bursa'da güvenliik güçlerinden 'huzur ve güven' operasyonu

Bursa’nın İnegöl ilçesinde jandarma ve polis ekipleri düzenlenen huzur ve güven uygulaması yaptı,

Yayın: 30 Temmuz 2020 - Perşembe - Güncelleme: 30.07.2020 08:00:27
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
745 okunma
Google News

Yaklaşan Kurban Bayramı ve korona virüs tedbirleri çerçevesinde Türkiye genelinde “81 ilde Huzur Güven Uygulaması” yapıldı. İnegöl'de polis ve jandarma kendi sorumluk bölgelerinde denetim yaptı. Yapılan denetimlerde gelen araçlar tek tek durdurularak kontrol edildi. Araç içerisinde bulunan sürücü ve yolcuların kimlikleri kontrol edildi ve GBT sorgulamaları gerçekleştirildi. Uygulama esnasında maskesi olmayanlar uyarılarak maske takmaları sağlandı. Uygulamaya TEM, narkotik, asayiş, trafik ekiplerinde katıldı.

 

İnegöl Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir mesai arkadaşlarına başarılar diledi. Öte yandan Ahmet Türkel Çevre yolunda yapılan uygulamada yolun bir yanında jandarma diğer tarafından emniyet ekipleri uygulama yaptı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.