Bursa'da görenlerin kanını donduran olay! Cesedi balkonda asılı bulundu

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde sabah işe gidenler gördükleri manzara karşısında dehşete düştü. Bir evin balkonunda asılı haldeki şahsı gören vatandaşlar polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen ekiplerin incelemesi sonrası bir şahsın kendisini iple balkonun demir parmaklığına astığı anlaşıldı.

Yayın: 13 Ağustos 2020 - Perşembe - Güncelleme: 13.08.2020 23:22:03
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
1133 okunma
Google News

Edinilen bilgiye göre olay, sabah saatlerinde merkez Nilüfer İlçesi Görükle Dumlupınar Mahallesi’nde bulunan 7 katlı apartmanın 2. katında meydana geldi. İddiaya göre daha önceden 37 ayrı suçtan kaydı bulunan Nazif A. iple kendini balkona asarak boşluktan aşağıya bıraktı. Bir alt kattaki balkonda asılı kalan Nazif A. hayatını kaybetti.

 

Sabahın ilk ışıklarında balkonda asılı ve hareketsiz şekilde duran Nazif A.’yı gören vatandaşlar şoke olurken, polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri Nazif A.’nın evine girerek incelemede bulundu.

 

İlk müdahaleyi olay yerinde yapan sağlık ekipleri Nazif A.’nın hayatını kaybettiğini belirlerken Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından Nazif A.’nın cesedi, adli tıp morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili tahkikat başlattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.