Bursa'da Büyükşehir personeline ‘liderlik ve ekip eğitimi

Bursa Büyükşehir Belediyesi hizmet içi eğitim çalışmaları kapsamında personele yönelik olarak "Liderlik ve Ekip Çalışması" gerçekleştirdi.

Yayın: 18 Ekim 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 18.10.2021 12:30:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
434 okunma
Google News

Bursa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı'na bağlı Eğitim Şube Müdürlüğü koordinasyonluğunda periyodik olarak hizmet içi eğitim çalışması düzenlendi.

Dumlupınar Üniversitesi Öğretim Görevlisi Kudret Armağan’ın verdiği eğitim, teorik anlatım ve pratik uygulamalarla oldukça ilgi topladı. Etkili lider kimdir? ‘Liderlik öğrenilebilir mi?’, ‘Nasıl lider olabilirim?’ ve ‘Liderlik özellikleri nelerdir?’ konularına değinen Öğretim Görevlisi Armağan, bağlı bulunduğu ya da hizmet verdiği kurum ve kuruluşları vizyonları ile bir üst seviyeye taşıyan kişilerin lider olarak tanımlanabileceğini, ayrıca bir çalışma grubunu, hedefler doğrultusunda hızlı ve gelişmelere açık bir biçimde yönlendirerek, moral – motivasyonu sürekli üst seviyede tutmayı başaran kişilerin liderlik edebileceğini vurguladı.

Eğitimin ikinci bölümünde kurum içi eğitici eğitimi üzerinde duran Armağan, eğiticinin vücut dili, ses tonu, hakimiyet sağlama, dinleyiciyi motive edip konsantrasyonu üst seviyede tutma konularında bilgiler verip, kolektif çalışmanın önemini pratik oyun örnekleriyle kavratmaya çalıştı. Eğitim sonunda, Eğitim Şube Müdürü Mahmut Turunç tarafından Dumlupınar Üniversitesi Öğretim Görevlisi Kudret Armağan’a tablo hediye edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.