Bursa'da bayram öncesi berberlerin çalışma saatleri belli oldu

Bursa Valiliği, Ramazan Bayramı öncesi berber, kuaför, güzellik salonu gibi iş yerlerinin çalışma saatlerini açıkladı. Buna göre; berber ve kuaförler çarşamba ve perşembe ve cuma günleri gece saat 24.00'a kadar açık olacak. Arefe günü ise yasak nedeniyle kapalı kalacak.

Yayın: 21 Mayıs 2020 - Perşembe - Güncelleme: 21.05.2020 08:16:49
Editör -
Okuma Süresi: 34 sn.
1191 okunma
Google News

Bursa Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, Ramazan Bayramı öncesi Berber, kuaför, güzellik salonu gibi iş yerlerinin çalışma saatlerini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

 

Buna göre; berber, kuaför, güzellik salonu ve merkezleri 20 Mayıs Çarşamba ve 21 Mayıs Perşembe ve 22 Mayıs Cuma günleri sabah 08.00 ile gece saat 24.00'a kadar faaliyetini sürdürebilecek. Arefe günü ise Türkiye genelindeki sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle kapalı kalacak.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.