Kahramanlarımıza Büyük Birlik Partisi'nden ziyaret

Türk Polis Teşkilatının Polis Günü ve Polis Haftası kapsamında Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı ve Bursa İl Yönetimi ile birlikte Bursa Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu’nu makamında ziyaret ederek, bu anlamlı günü kutladı.

Bursa Yayın: 18 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 18.04.2024 13:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
47 okunma
Google News

Alfatlı; “Devletin varlığı ve bağımsızlığı, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için gece gündüz demeden çalışan bu uğurda şehit olmayı bir onur nişanesi kabul eden Türk Polis Teşkilatı’mızın 179. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası kutlu olsun. Bugüne kadar şehit olan polis teşkilatının şerefli mensuplarına Yüce Rabbimden rahmet, gazilerimize sağlıklı ve hayırlı bir ömür diliyorum.” dedi.

Alfatlı, “Kahraman tüm polis teşkilatı mensupları gibi, huzur şehri Bursa’mızda canla , başla  ve büyük özveri ile hayatını hiçe sayarak her türlü suç ve suçlu ile  mücadele veren  Sayın Emniyet Müdürümüz Sabit Akın Zaimoğlu’nun şahsında tüm emniyet  camiasına  şahsım , camiam ve vatandaşlarımız adına şükranlarımı arz ediyorum.’’ dedi

Kırmızı beyaz şanlı Ay Yıldızlı bayrağımızı temsil eden çiçek takdimi ile ziyaret sona erdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.