Burcu Esmersoy o yürekli sözü kimin için paylaştı?

Geçen yıl Mart ayında ikinci evliliğini yaptığı Berk Suyabatmaz'dan 2 Eylül'de anlaşmalı olarak boşanacak olan ünlü sunucu Burcu Esmersoy'un sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım merak konusu oldu. Esmersoy, Can Yücel’in “Yüreğin kadardır hayat” sözü ile bir fotoğrafını paylaştı.

Yaşam Yayın: 14 Ağustos 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 14.08.2019 13:02:26
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
1324 okunma
Google News

Sunucu Burcu Esmersoy Mart 2018'de ikinci evliliğini Berk Suyabatmaz ile yapmıştı, ünlü çiftten boşanma habere geldi. 2 Eylül'de eşi ile anlaşmalı olarak boşanacak olan Esmersoy, ihanet iddialarına yanıt vermişti. 

 

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy da son aylarda artan boşanma haberlerinin konusu oldu. Burcu Esmersoy, geçtiğimiz yıl hayatını birleştirdiği iş adamı Berk Suyabatmaz ile evliliğini kısa süre içinde sonlandırma kararı aldı. Böylece Esmersoy, ikinci evliliğinden de aradığını bulamadı.

 

Geçtiğimiz hafta ayrılacakları hakkında hiçbir açıklama yapmayan ikilinin kesinleşen bu kararı sonrası ilk açıklama da geldi. Esmersoy, ihanetin olmadığını ancak ilişkiyi daha fazla yürütemediklerini açıklamıştı.

 

Ünlü sunucu dün Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile herkesi şaşırttı. Esmersoy, Can Yücel’in “Yüreğin kadardır hayat” sözü ile aşağıdaki fotoğrafını paylaştı. Çağla Şıkel, “Güzelim” ile Başak Parlak’da “Güzelliğin” yorumlarında bulundu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.