Bunu da gördük! Teröristler, ABD askerini taşladı

Türkiye ile ABD arasında varılan anlaşma çerçevesinde Suriye'nin kuzeyinden çekilen ABD askerleri, terör örgütü yandaşları tarafından taşlandı. Amerikan televizyonu, bu görüntüyü "Maskaralık" olarak servis etti.

Gündem Yayın: 21 Ekim 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 21.10.2019 13:29:38
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
979 okunma
Google News

ABD askerleri Suriye'nin kuzeyinden çekilirken, dünya Kamışlı'dan gelen iki görüntüyü konuşuyor.

 

ÖNCE DURDURMAK İSTEDİLER

 

İlk görüntü, Mardin'in Nusaybin ilçesinin karşısında yer alan kentte akşam saatlerinde çekilmiş. Terör örgütü YPG yandaşları, Kamışlı'dan ayrılan ABD zırhlı araçlarının önüne geçip durdurmak istiyor. Ellerinde pankartlar taşıyan göstericiler, Amerikan birliklerinin Kamışlı'yı terk etmemesini istiyor.

 

SONRA TAŞLADILAR

 

Gündüz kaydedilen bir başka görüntü ise inanılmaz sahneleri dünyaya gösterdi. Kamışlı'yı terk eden Amerikan askerlerinin YPG taraftarlarınca taşlandığı görüldü. ABD bayrağı dalgalanan zırhlı araca taşların yanı sıra çürük meyve de atıldı. Amerikan ABC televizyonu görüntüyü "Ne maskaralık" cümlesiyle servis etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.