BUDO’dan 1 tam bilet alana, 2. bilet yarı fiyatına

Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), ‘Kış Kampanyası’ ile yolcularına dönüşte yüzde 59 indirim uygulamaya başladı. 4 Şubat Pazartesi (BUGÜN) ile 31 Mart Pazar tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ile BUDO’dan 1 tam bilet alan tüm yolcular, 2. biletini yarı fiyatına satın alabilecek.

Yayın: 04 Şubat 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 04.02.2019 16:49:19
Editör -
Okuma Süresi: 31 sn.
1940 okunma
Google News

Kampanya, ‘Mudanya – Armutlu / Armutlu – Mudanya’ seferleri hariç tüm hatlarda, tüm seferlerde ve tüm günlerde geçerli olacak.

Kampanyaya katılmak isteyen BUDO yolcuları, ‘BUDO’ boşluk ‘Ad Soyad’ boşluk ‘T.C. kimlik numarası’ yazıp 3172’ye mesaj yollayarak kampanyaya dâhil olabiliyorlar.

​İlk tam biletini alıp kullanan yolcular, kendilerine gönderilen indirim kodu ile 31 Mart’a kadar 2. biletini, 34 TL yerine sadece 17 TL’ye alabilecekler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.