Bu kadarına da pes! Koronadan ölen adamın tabutunu açıp dokundular

Güney Amerika ülkesi Kolombiya'nın Atlántico eyaletinde koronavirüs nedeniyle ölen bir kişinin tabutu yakınları tarafından açıldı. Görüntülerin kısa sürede yayılmasıyla ülkede panik havası oluştu.

Dünya Yayın: 24 Haziran 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 24.06.2020 11:28:21
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
1565 okunma
Google News

Kolombiya'nın Malambo şehrinde koronavirüsten ölen 56 yaşındaki bir adamın tabutuailesi ve arkadaşları tarafından açıldı. Görüntüleri izleyenler ise olay karşısında şok oldu. Tabutu açanlar, ölen adamın üzerine sarılı beyaz biyogüvenlik çantasını açıp dokundular.

 

UYARILARI DİNLEMEDİLER

 

Tabutun etrafından oluşan kalabalığa yetkili bir kişi uyarılarda bulundu ancak dinleyen olmadı.

 

Malambo Sağlık Sekreteri Dariluz Castaño Púa, virüsün yayılması durumunda yasal işlem yapılacağı ve sağlık önlemi alıncağını açıkladı.

 

Nüfusu 120.000 olan Malambo'daki Ulusal Sağlık Enstitüsü'nün (INS) rakamlarına göre , koronavirüs nedeniyle 929 vaka ve 53 ölü açıklanmıştı.

 

Atlántico eyaleti ise 16.229 vaka, 682 ölü sayısı ile Kolombiya'da ikinci sırada yer alıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.