Bu etkisini biliyor musunuz?

Limonu sadece salatalara sıkmak yemeklere kullanarak hata yapıyorsunuz. Mutfak dışında da işe yarayan 10 faydası bulunuyor.

Yaşam Yayın: 08 Nisan 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 08.04.2019 14:17:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1343 okunma
Google News

Limonun hiç bu kadar çok amaçlı kullanılabileceğini düşünmemiştik. Fayda sağlamadığı bir şey neredeyse yok gibi!

Bir limonun kabuğunu soyun, üstüne 150 ml sirke döküp gece boyunca bekletin. Sabah, 150 ml su ilave edin. İşte hepsi bu kadar! Karışımı boş bir sprey şişesine boşaltıp evinizin her yerinde tamamen doğal bir temizlik sıvısı olarak kullanın.



Kesme tahtasını temiz tutmak ve uzun süre dayanması için yarım limonu sünger olarak kullanıp, tahtayı tuz ile ovun. Bu işlem bitirip tahtayı 10-15 dakika bu şekilde bekletip ardından bir kez daha aynı işlemi tekrarlayın. Oldu bile :)


Limon suyu ve kabartma tozu bileşimi; alkalize edici, sindirime yardımcı olan ve yatıştırıcı özelliklere sahiptir. Kötü kolesterol seviyesini düzenler, karaciğeri arındırır ve C vitamini sağlar. Bir bardak maden suyuna 2 çay kaşığı kabartma tozu ve yarım limonun suyunu ilave edin, sabahları için. Bunu iki hafta boyunca her gün tekrarlayın ve ardından iki hafta ara verin.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.