Bu da korona modası! Lüks markadan dudak uçuklatan fiyata siperlik

Burberry'nin 118 dolardan satışa çıkardığı ve gelirinin yüzde 20'sini salgın mağdurlarına bağışlayacağı duyurmasının ardından lüks Fransız markası Louis Vuitton da pandemi sürecini modayla bütünleştirerek siperlik satışa sunmaya hazırlandı.

Yayın: 11 Eylül 2020 - Cuma - Güncelleme: 11.09.2020 15:36:50
Editör -
Okuma Süresi: 31 sn.
783 okunma
Google News

Geçtiğimiz günlerde ikonik desenlerini antimikrobiyal maske ile birleştiren Burberry’den sonra Louis Vuitton’da lüks yüz siperliği ile piyasaya çıkarıyor.

 

Pandemi sürecinde oluşturulan lüks siperliğin 30 Ekim’de piyasaya çıkması bekleniyor. Siperliğin toplam bedeli 750 pound olarak belirlendi. 

 

Robb Report'un haberine göre yüz siperliği altın detaylara ve markanın ikonik monogram baskısına sahip. Siperlik aynı zamanda şapka olarak da kullanılıyor. Marka siperlik için “Bakışları üzerinde toplayan bir parça; hem tarz hem de koruyucu” açıklamasında bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.