Britney Spears'dan bikinili yoga!

Şarkıcı Britney Spears, evinin bahçesinde gerçekleştirdiği yoga çalışmasına takipçilerini de ortak etti.

Yaşam Yayın: 04 Ocak 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 04.01.2020 15:55:10
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
1675 okunma
Google News

Amerikalı şarkıcı Britney Spears inişli çıkışlı bir müzik kariyerine sahip olsa da sosyal medya paylaşımları ve gündem yaratan hareketleriyle kendisinden söz ettiriyor. Geride bıraktığımız yıl alkol bağımlığından kurtulmak adına bir merkeze yatan ve hakkında çok sayıda haber yapılan Britney, sağlıklı günlere geri dönmek adına yogaya sarıldı.

 

38 yaşındaki şarkıcının adı şimdilerde kendi hayranları için açılacak olan bir sergiyle gündemde. ‘Britney Spears deneyim merkezi’ adını taşıyan sergi, ünlü şarkıcının kliplerindeki temayı yansıtan 10 odadan oluşuyor. Britney açılışta fit bir görüntü sergilemek adına spor faaliyetlerini artırdı. Şarkıcı Instagram hesabından paylaştığı yoga videosu ile beğeni topladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.