Boşnakların Tarkan’ı Bursalılarla buluştu

Bursalı sanatseverlere muhteşem yaz akşamları yaşatan 59. Uluslararası Bursa Festivali’nde bu akşam Boşnakların Tarkan’ı olarak bilinen Armin Muzaferija sevenleriyle buluştu.

Yayın: 17 Ağustos 2021 - Salı - Güncelleme: 17.08.2021 14:30:10
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
889 okunma
Google News

Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosundaki konserde, ünlü sanatçı en sevilen şarkılarını ve Türkçe eserleri Bursalı hayranları için seslendirdi. Türkiye’nin Bosna için önemini vurgulayan Muzaferija, iki ülkenin tarihte ve bugün her zaman tek yürek olduğunu söyledi.

Konserinde dedelerinin ve Bosnalı Müslümanların da savaştığı Çanakkale Zaferi’ne ithafen Çanakkale Türküsünü de Türkçe olarak söyleyen Muzaferija, izleyenleri de ayağa davet ederek türküyü tüm seyircilerle birlikte seslendirdi.  “Gel Gör Beni Aşk Neyledi” ilahisi ile izleyenleri mest eden Muzaferija, etno-pop tarzındaki şarkılarıyla da Bursa’da Balkan esintileri yaşattı.

Muzaferija’nın konseri, Balkanlarda yayın yapan Tek Rumeli TV ile Bosna’da yayın yapan Hayat TV’de canlı olarak yayınlandı. Konser sonunda Bursa Kültür Sanat Vakfı (BKSTV) Genel Sekreteri Fehim Ferik, ünlü sanatçıya Bursalı sanatseverlere yaşattığı bu güzel akşam için teşekkür plaketi verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.