Boşandığı eşinin Berrak'la olduğu öğrenince ne yapacağını bilemedi

İki ay önce boşandığı eşinin oyuncu Berrak Tüzünataç'la birlikte olmaya başladığını öğrenen Burcu Esmersoy, muhabirlerin yanında ne yapacağını şaşırdı. Cümlelerini kısa kesen Esmersoy, apar topar mekandan ayrıldı.

Yaşam Yayın: 05 Kasım 2019 - Salı - Güncelleme: 05.11.2019 13:25:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1269 okunma
Google News

15 ay önce yurt dışında nikah masasına oturan sunucu Burcu Esmersoy ile Berk Suyabatmaz, 2 ay önce tek celsede boşandı. Suyabatmaz, boşanmadan kısa süre sonra oyuncu Berrak Tüzünataç ile görüntülendi. Bir etkinliğe katılan Esmersoy, eski eşinin aşk kaçamağını öğrenince şaşkınlığa uğradı.

 

BERRAK VE BERK BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENDİ

 

Berk Suyabatmaz, önceki akşam Bomonti'de başarılı oyuncu Berrak Tüzünataç ile kahve içerken görüntülendi. Gazetecileri fark edince koşar adımlarla mekanın iç kısmına geçen ikili, kısa süre sonra mekandan ayrı ayrı çıktılar.

 

ESKİ EŞİNİN YENİ SEVGİLİSİNİ DUYUNCA ŞOKE OLDU

 

Bir davete katılan Burcu Esmersoy, muhabirlerin özel hayatıyla ilgili sorular soracağını öğrenince ellerini ovuşturmaya başladı. Esmersoy, 2 ay önce boşandığı eşi Berk Suyabatmaz'ın oyuncu Berrak Tüzünataç'la birlikte olduğunu duyunca ne yapacağını bilemedi. Tüzünataç ve Suyabatmaz'ın ilişkilerinin onlar evliyken başlamadığını söyleyen Esmersoy, "İki bekar insan. Eğer ilişkileri varsa da beni hiç ilgilendirmez" dedi.

 

APAR TOPAR AYRILDI

 

Her zaman samimi ve eğlenceli kişiliğiyle bilinen güzel sunucunun gergin halleri ise dikkatlerden kaçmadı. Morali bozulan sunucu, apar topar muhabirlerin yanından ayrıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.